2022. november 14., hétfő

Kalandos Fényesvölgy – folytatás hamarosan!

Hogy történhetett, hogy száz macska, egyel sem több vagy kevesebb, mint száz, meghiúsított egy színielőadást?
Még szerencse, hogy Jóska császár végül nem tudott eljönni! Akkor aztán nemcsak saját haját, de díszes ruházatát tépte volna meg, sőt, még talán a vadonatúj bársonyfüggönyöket is leszaggatta volna szégyenében szegény Latabár...

 

 

Vajon miféle fénylő gömbök áradata hömpölyög a kilátó csúcsától szerte a városra csengettyűk ezreinek csilingelésével kísérve?


Vajon mit keres Hétszűnyű Kapanyányi Monyók ük-ük-ük-ükunokája a selyemréti játszótér melletti feketerigó fészkében? 


Mindezt megtudhatjuk a Kalandos Fényesvölgy meséskönyv folytatásából, mely hamarosan megjelenik Elveszettnek hitt mesék Fényesvölgyből címmel! 

Már a manó is nagyon várja!


 

 

Fényesvölgy „terebélyes tölgyfái és hórihorgas bükkfái között”  újabb izgalmas kalandozásoknak lehetünk hamarosan tanúi! Tündérek, varázsigék, titkos recept, rejtélyes küldemény és száz macska, no meg egy elveszett mese... Gyerekszereplőink a Bükk mellett egyre inkább a várost is felfedezik, bejárják Tapolcától Lillafüredig, megfordulnak a belvárosban, Selyemréten, Perecesen, a Szentpéteri kapuban és az Avason is.

Könyvbemutató: https://www.facebook.com/events/3036762816623473?ref=newsfeed



Bővebben az akcióról: http://atjarokhe.hu/2022/11/hamarosan-bovul-a-kalandos-fenyesvolgy-csomag/

 

 

Az előzmények:

Néhány évvel ezelőtt jelent meg a Kalandos Fényesvölgy meséskönyv és az azonos címet viselő társasjáték, ugyanakkor egy matricás füzet is Pirinyók erdeje címmel. Mindezt egy korábbi projekt eredményeként sikerült kifejleszteni néhány Átjárós tagnak, akkor még a KékDarázs Kft. égisze alatt. A termékeket jórészt persze az Átjáró forgalmazta, majd néhány éve teljesen átvette. Az új meséskönyv, a Kalandos Fényesvölgy folytatása immár az egyesület gondozásban készül...

 

 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése