2018. május 7., hétfő

KÉPREJTVÉNYEK az USF-re - nyerj helyet a Koffertúrára! MEGFEJTÉSEK!

UPDATE: ITT vannak a MEGFEJTÉSEK!

Ebben az évben május végén lesz az idei Utánam Srácok Fesztivál. A május 23-26. közötti program első napján különleges újdonságot kínál a rendező Észak-Keleti Átjáró Egyesület: ekkor mutatja be a nagyközönségnek frissen fejlesztett rejtélyes városi sétáit.
A Koffertúrák néven futó játék olyasmi, mint ha a hagyományos városi sétát házasítanánk a szabadulószobákkal. A jelentkező (turista)csoportok egy megjelölt helyszínen kapnak egy feladatot, aminek nyomán újabb helyszínekre találnak el, újabb rejtélyekkel és rejtvényekkel szembesülnek, ezeket sorra megoldva jutna tovább a Miskolc érdekes helyeit végigjáró útvonalon - hogy a végén célba érve egy kultúrtörténeti alapokon nyugvó izgalmas sztori megismerésével is gazdagabbak legyenek.

A "nyilvános főpróba" résztvevőinek jelentkezők számára rejtvénypályázatot hirdetünk. Ahogy korábban is, fényképek alapján kell felismerni a helyet, ahol/ahonnan a fotó készült. Vagyis mit ábrázol, mi látható rajta, illetve hol állt a fotós, amikor gépét elkattintotta?
Három képet mutatunk be, az elsőt most, a másodikat hétvégén, a harmadikat egy hétre rá. A megfejtéseket az atjarok@gmail.com e-mail címre várjuk (május 20-ig).
A helyes megfejtők közül sorsoljuk ki azokat, akik a 23-i, szerdán délután induló, első ízben meghirdetett Koffertúrán részt vehetnek. Tőlük egyébként majd azt kérjük, hogy a kaland sikeres teljesítését követően meséljék is el, hogy tetszett, mi tetszett benne, és milyen további javítanivalót láttak.



KÉPREJTVÉNYEK, 1-3.:
ISMERD FEL A FOTÓZÁS HELYÉT!
megfejtések a képek alatt (Google Maps)





1 megjegyzés: