2014. április 17., csütörtök

Utánam, srácok! Fesztivál: 2014. április 25-26. az Avasi kilátónál és a történelmi Avason

Most jön az Utánam, srácok! Fesztivál tavaszi felvonása!
Az őszi közös élmények után most egy még virágosabb kedvű, avarban sétálás helyett zöld lombok alatt túrázással kecsegtető hétvégi programot kínálunk nektek.

Most is készülünk esti koncertekkel, de lesznek interaktív vetélkedők, piknikezés is, és persze készülünk egy már hagyománnyá váló vezetett sétával is: Bereczki Zoltán, építész és Kapusi Krisztián, történész vezetnek majd bennünket a történelmi Avason, de kicsit másképp, mint tavaly októberben.
Más lesz útvonalunk, mást fogunk látni, másról tudunk beszélgetni és mással tudunk játszani, sőt különféle állomásokon különféle meglepetésekkel is szolgálunk majd: pld. három miskolci színészt is felkértünk egy kis közös időutazásra, amihez bárki csatlakozhat.
A muzsikát ismét a Zivatartól remélhetjük, ők már szombaton fél 4-től toborozzák a sétára gyülekezőket az Avasi kilátónál.

Április 25-én reggel 9-kor nyitunk és 27-ére virradó hajnali 2-kor zárunk.


25-én leginkább játszunk, vitázunk, vetélkedünk, este pedig buli lesz az Amfiteátrumnál. A délelőtti program és a szombat délelőtti piknik gazdája a KAMA projekt.

26-án szombaton a Bortúra egyik állomásán választunk egy kilátópontot, ahová mindenki jó, ha hoz fényképezőgépet, mert versenyt hirdetünk: ki tud jobb, szebb vagy viccesebb fényképet készíteni útitársairól vagy magáról a panorámával!? Lesz benne kihívás, majd meglátjátok. A képek versenyét a FB-on fogjuk meghirdetni, klasszikus közönségszavazásra számítsatok.

Balogh Attila gyűjti a kilátós, avasi "relikviákat" a tavaszi-nyári kiállításainkra és a saját örömére, hozhattok neki aznapra. Ha az eredeti tárgyakat nem tudjátok felajánlani a kiállításhoz (kölcsönadás), akkor küldjetek róluk nagyon jó fotót erre a címre, és persze minden információt arról, hogy került hozzátok, milyen történet kötődik hozzá, stb.: miskolckilatassal@gmail.com

Erre a címre minden Avasi kilátóhoz és történelmi Avashoz kötődő történetet, emlékfoszlányt is, régi fotót is (akár jó minőségben scan-nelve) gyűjtünk, küldjetek jó sokat! 
(Az Avas mellett érdekes minden, ami Weidlich udvar, ami Kossuth Mozi vagy Avas Szálló, ami Erzsébet tér. :))

Esti zenéinkből válogatok nektek egy kis előzetest, hogy készíthessétek táncos lábaitokat! Gyertek!
Ha jöttök, itt is meg tudjátok hívni a barátaitokat: https://www.facebook.com/events/289713541187007/

Holnaplesz szombat este 6:




Guča Partyzans szombat este 8:


Kistehén szombat este 10:

 

DJ Astro az éjszakában :) Videodisco! Egyelőre nem készült még promo spot a programunkra, úgyhogy érjük be egy nagyon vicces két évvel ezelőtti spottal :))




Az Utánam, srácok! Fesztivál támogatói: Norvég Civil Alap, NKA, EP VOKS, Miskolc Város Önkormányzata. Köszönjük mindenkinek a lelkes és segítő támogatást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése