2019. március 22., péntek

USF-2019 - Idei fesztivál: május 24-25-én a Népkertben

Elhagyja az utóbbi években megszokott helyszínét az Utánam Srácok Fesztivál. Az Avastetőről, a kilátóból a Népkertbe és a Technika Házába költözik. Az idei fesztivál tervezett időpontja május 24-25., azaz péntek és szombat.

A program pénteken délután (az előzetes forgatókönyv szerint 5 órakor) a hagyományos belvárosi túrával indít, értelemszerűen népkerti etappal. Utána az Utánam, srácok! képregényes pályázat eredményhirdetése, majd kötetbemutató (a M.A.G. fanzinja) következhet, majd este 8-tól indulóan koncertek, parti – a fellépők, előadók névsora még alakulóban.

Szombaton már reggel fél 10-től várja az érdeklődőket a fesztivál. Fuss a Népkertért Futóverseny, kamabajnokság és piknik követik egymást, délutánig. Akkor egy újabb kötetbemutató jöhet (Privát félmúlt Miskolcon), hogy ismét koncertekkel, partival záruljon a nap. Az esti programot DJ Zöld fényfestéses produkciója színesítheti.

Mindez a jelenlegi terv – amint véglegessé és biztossá válik a fesztivál forgatókönyve, a szervező Észak-Keleti Átjáró Egyesület minden rendelkezésére álló felületen nyilvánosságra hozza azt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése