2021. szeptember 30., csütörtök

Fehér folt generációk mentális térképén – LKM-terepasztal a Városházán

 

 
Az egykori Diósgyőri Kohászatot ábrázoló 1:2000 léptékű terepasztal restaurálása végre befejeződött, és várja az érdeklődőket! A terepasztalt és az azt kísérő vándorkiállítást útnak indítjuk, melynek első állomása a miskolci Polgármesteri Hivatal aulája, ahol október 7. és október 29. között lesz megtekinthető. A „Kohászat 1:2000 – Fehér folt generációk mentális térképén” c. kiállítás installáció szeretettel vár minden volt és leendő kohászt, lokálpatriótát, az épített környezet iránt érdeklődőt, nagyszülőt és unokát a Hivatal nyitvatartási idejében. 2021 október 7-én ünnepélyes átadóra kerül sor, ahol a projektért felelős Észak-Keleti Átjáró Egyesület az érdeklődő közönségnek a kiállítást átadja.
Időpont: 2021. október 7. 18:00-19:00 Helyszín: Miskolc MJV. Polgármesteri hivatala, Miskolc, Városház tér 8. aula (Szent István tér felőli bejárat)
Megnyitó beszédet mond: Varga Andrea Miskolc MJV. alpolgármestere Muzsikál: Kacsenyák Gábor és Nahaj Máté akusztik Az installációt bemutatja: Tóth Viktor kurátor, az Észak-Keleti Átjáró KHE önkéntese.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése