2017. szeptember 13., szerda

Képrejtvények az USF-re!

http://atjarokhe.hu/bolt/
UPDATE!: József Betti lett a szerencsés és ügyes nyertese a pályázatnak! 

A helyes válaszokat az ő megfejtése idézésével mutatjuk meg (apróbb kiegészítésekkel). A kérdés tehát az volt, mit ábrázol a bemutatott 9 fénykép, hol készültek a fotók:

- Kilátó (értelemszerűen az avasi)
- Városháza, a régi felőli oldala, a belső udvar
- Miskolc, Erzsébet tér 1-5. Miskolci Tudományos Akadémia bejáratánál van - ez az oroszlán (a MAB-székház lépcsőházában, a bejárattal szemben)
- Serház út és Malomszög út közt Casco Ház, Snel-ház...de szerintem nem helyesen írtam
- A színház tornyából a kilátás
- A Tiszairól a város felé vezető felüljáró (a Soltész-Nagy Kálmán - Vörösmarty kereszteződés felé nézve)
- Látkép a gyárra a zsidótemetőből (a gyár a kohászat)
- Árvízi emléktábla a színház falán
- Erzsébet fürdő kupolája



USF, azaz Utánam Srácok Fesztivál. A hetvenes évek legendás, Miskolcon játszódó és forgatott tévésorozatának címét kölcsönző kulturális rendezvényre készülve pályázatot hirdet a szervező Észak-Keleti Átjáró Egyesület. Három alkalommal három-három fotót mutatunk a következő két hétben, és megfejtésként azt kérjük beküldeni: hol készültek a képek, mit ábrázolnak, a város mely pontját vagy épületét. Akár egy szó is elég helyes válasznak, ami a helyre utal.

A válaszokat a megfejtők küldhetik egyben a végén, vagy külön-külön is. Az alábbi e-mail címre várjuk: atjarok@gmail.com, a "tárgy" rovatba kéretik beírni: USF.
A helyes megfejtők nyereménye átjárós könyvcsomag lesz, valamint díjmentes belépés a fesztivál minden programjára és a Herman Ottó Múzeum DVTK-stadionos kiállítására. A nyeremények a fesztivál idején lesznek átvehetők, a helyszínen (a városi túrán, a Weidlich-udvarban vagy az avasi kilátóban).

Jöjjön az első három fénykép:







Majd a második három:





Végül a záró hármas; jöhetnek a megfejtések!


  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése